Comencem a escalfar motors per a la V edició del Barcelona Beer Challenge (BBC), i què millor que començar amb una bona festa: Perquè ens agrada celebrar, i celebrar-ho am tu. El passat 14 de Desembre  es va fer un taptakeover al Biercab (BCN)  on es van punxar algunes de les cerveses guanyadores del BBC19. 

N’hi havia alguns i en faltàveu molts,  però va ser una bona ocasió per poder tastar la qualitat i alt nivell que tenen les cerveses guardonades del BBC.  Ens hi varen acompanyar: La Pirata Brewing, Cervecera Península, Cervesa Sant Jordi, Vic brewery, Cerveza Sanfrutos, Wylie BreweryFdL Beer Project

La idea principal de l’esdeveniment és que el públic general,  tingui accés i pugui conèixer més a fons el projecte d’un dels concursos més destacats d’Europa.  Es busca que el consumidor habitual de cervesa artesana pugui descobrir noves opcions i tingui l’honor de tastar cerveses guardonades en un concurs amb reconeixement Internacional.  A través d’aquestes cerveses, també es poden conèixer alguns dels estils que competeixen a concurs (segons BJCP)  i permet qye tots aquests nous “catadors” jutgin i gaudeixin descobrint noves opcions. 

Va ser una gran festa que dóna el tret de sortida per al nou BBC,  que celebrarà el tast amb 50 jutges internacionals, el pròxim 31 de Gener, 1 i 2 de Febrer 2020. Qui guanyarà aquest any vinent?  Durant el pròxim Barcelona Beer Festival, el 13,14 i 15 de Març sortirem de dubtes.