CONCURS

Qui pot participar?

La participació al BBC és oberta:

  • a totes les cerveseres que desitgin concórrer al concurs i que compleixin amb la legislació vigent al seu país, referent a la producció i la comercialització.
  • a les marques de cervesa produïdes en les instal·lacions d’una cervesera que tingui els permisos corresponents per elaborar i comercialitzar cervesa, conforme a la legislació vigent del seu país.

Amb intenció de garantir la qualitat del concurs, queda restringida la inscripció a 1.000 cerveses participants.

 

Jurat

El jurat estarà conformat per jutges nacionals i internacionals, tots ells amb possessió de la certificació BJCP (Beer Jutge Certification Program).

El programa de certificació BJCP, iniciat l’any 1985 i basat en proves teórico-pràctiques molt riguroses per a la seva obtenció; és un requisit bàsic de selecció de jutges als festivals més prestigiosos del món. Assegurem així un jurat professional, amb habilitats certificades i criteri per tastaravaluar i puntuar cervesa en un context de competició.

 

Reglament

Us podeu descarregar el reglament que regirà el concurs i fixarà les normes, organització i quotes d’inscripció al Barcelona Beer Challenge. Pots descarregar-lo en forrmat pdf aquí

 

Fitxa d’inscripció

A partir d’aquest enllaç us podeu inscriure al Barcelona Beer Challenge