PREMIS

Tipologia de premis

El reconeixement a la qualitat de les cerveses valorades, es materialitzarà en uns premis dotats de la legitimitat que atorga un jurat seleccionat i reconegut a nivell internacional.

Aquests premis contribuiran al reconeixement de les cerveses premiades davant consumidors finals, intermediaris i professionals del sector. Amb tal objectiu, es facilitarà als guanyadors (i per a cada cervesa premiada) un logo insertable als seus: etiquetatges, plataformes digitals, materials promocionals, web, etc. Un segell distintiu que aportarà informació i ajudarà a visibilitzar les cerveses guardonades en societat.

Els premis del Barcelona Beer Challenge es divideixen en tres categories:

Premis a les millors cerveses per estils contemplats en el concurs. Consisteix a atorgar medalles d’Or, Plata i Bronze. Aquests premis s’assignaran tenint en compte la qualitat de la cervesa i contemplarà paràmetres com: aroma, sabors, sensacions bucals, aspecte, absència de defectes i/o errors; així com l’adequació a l’estil alque s’adscriu la cervesa.

Premi a la millor cervesera. Premia el conjunt de cerveses que presenta una mateixa cervesera, a partir d’una suma de punts aconseguits per cadascuna de les Cerveses presentades, i a raó de: 2 punts per medalla de bronze, 3 per medalla de plata i 5 per medalla d’or.

Premi a la millor cervesera novell. Aquest premi vol visibilizar la millor cervesera de nova creació. Opten a aquest premi les cervesres creades després de l’1 de gener de 2017. S’atorgarà a aquella cervesera novella que obtingui una major puntuació a raó de: 2 punts per medalla de bronze, 3 per medalla de plata i 5 per medalla d’or.

Els premis s’anunciaran i s’atorgaran el diumenge 17 de març dins del marc d’actes del Barcelona Beer Festival 2019 en una cerimònia pública, dotant-los del potencial mediàtic del propi Festival.

Per accedir a més detalls respecte a l’assignació de punts i criteris de selecció, es recomana consultar les bases del concurs aquí.