PREMIS

Premis

El reconeixement a la qualitat de les cerveses valorades, es materialitzarà en uns premis dotats de la legitimitat que atorga un jurat seleccionat i reconegut a escala internacional.
  • Els premis BBC reconeixen, certifiquen i difonen la qualitat de cerveses que compleixen amb estàndards elevats. Aquests premis i reconeixements són atorgats per un jurat amb formació i titulació específica, de manera que les decisions d’aquest gaudeixin del reconeixement nacional i internacional corresponent.

  • La metodologia d’avaluació és un procés innovador que assegura una dedicació a cada cervesa molt superior a la mitjana d’altres concursos cervesers, per poder contrastar amb solidesa l’opinió dels diferents jutges.

  • Els premis BBC també tenen com a objectiu difondre la cultura cervesera entre els consumidors, així com orientar-los en l’adquisició de cerveses de gran qualitat entre tot el ventall de cerveses disponibles al mercat. Amb tal objectiu, es facilitarà als guanyadors (i per a cada cervesa premiada) un logo inserible a les seves etiquetes, plataformes digitals, materials promocionals, embalatges, web, etc. Un segell distintiu que aportarà informació i ajudarà a visibilitzar les cerveses guardonades.

Categories

Els premis del Barcelona Beer Challenge es divideixen en quatre categories:

Millors cerveses per estils

Premis a les millors cerveses per estils contemplats en el concurs. Consisteix a atorgar medalles d’Or, Plata i Bronze. Aquests premis s’assignaran tenint en compte la qualitat de la cervesa i contemplarà paràmetres com: aroma, sabors, sensacions bucals, aspecte, absència de defectes i/o errors; així com l’adequació a l’estil alque s’adscriu la cervesa.

Millor cervesera

Premia el conjunt de cerveses que presenta una mateixa cervesera, a partir d’una suma de punts aconseguits per cadascuna de les Cerveses presentades, i a raó de: 2 punts per medalla de bronze, 3 per medalla de plata i 5 per medalla d’or.

Cervesera revelació

Un premi que vol reconèixer i visualitzar les cerveseres de nova creació. Per això, l’esmentat premi s’assignarà a la cervesera que comercialitzi la seva cervesa i / o hagi inaugurat les seves primeres instal·lacions des de l’1 de gener de 2018 d’ara endavant i que aconsegueixi la suma major de puntuació associada a les seves medalles en les mateixes condicions que el premi a la millor cervesera descrit anteriorment.

Premi a la Innovació Molina for Brewers

Novetat 2020!

Us volem inspirar a explorar nous territoris de treball tot presentant un premi que vol reconèixer la innovació en el procés creatiu de l’elaboració cervesera. El premi, impulsat per Molina for Brewers, pretèn motivar-vos a sortir dels vostres esquemes habituals i innovar en el sector.

Cada cervesera participant triarà una de les seves cerveses inscrites i explicarà en text annex a la inscripció, la innovació present en aquesta cervesa.

En una primera fase, el Comitè Director seleccionarà 5 finalistes que seran presentades a un Jurat amb coneixements específics en Innovació cervesera que triarà una única guanyadora del reconeixement.

Els premis s’anunciaran i s’atorgaran dins del marc d’actes del Barcelona Beer Festival 2020 en una cerimònia pública, dotant-los del potencial mediàtic del propi Festival

Per accedir a més detalls respecte a l’assignació de punts i criteris de selecció, es recomana consultar les bases del concurs aquí.

Premis 2019

CERVESES LA PIRATA - Catalunya

CERVESES LA PIRATA - Catalunya

Premi Millor cervesera 2019

CERVECERA PENÍNSULA – Madrid

CERVECERA PENÍNSULA – Madrid

Premi Millor cervesera novell 2019

Tots el premis 2019

Tots el premis 2019

Descarregar arxiu

Premis 2018

IL BIRRIFICIO DI CAGLIARI - Sardegna

IL BIRRIFICIO DI CAGLIARI - Sardegna

Premi Millor cervesera 2018

WYLIE BREWERY – Catalunya

WYLIE BREWERY – Catalunya

Premi Millor cervesera novell 2018

Tots el premis 2018

Tots el premis 2018

Descarregar arxiu

Premis 2017

FOUNDERS  - US

FOUNDERS - US

Premi Millor cervesera 2017

BREW&ROLL – Navarra

BREW&ROLL – Navarra

Premi Millor cervesera novell 2017

Tots el premis 2017

Tots el premis 2017

Descarregar arxiu

Premis 2016

Companyia Cervesera del Montseny - Catalunya

Companyia Cervesera del Montseny - Catalunya

Premi Millor cervesera 2016

Tots el premis 2016

Tots el premis 2016

Descarregar arxiu