Com ja tots sabeu, el passat mes de març vàrem haver de cancel·lar la IX edició del Barcelona Beer Festival degut a la greu crisis que estem vivint a nivell mundial. Així doncs, aquestes últimes setmanes han estat les més difícils des que vàrem iniciar aquest projecte, fa ja 9 anys, perquè el cop rebut posava sobre la taula la fi del projecte. Estem convençuts que l’escena necessitarà de totes les peces de l’engranatge per a recuperar-se, i com a peça que som, volem ser allà . Així doncs, hem decidit invertir de nou en el projecte i recuperar-nos per a celebrar, tots junts, a la Tardor, el millor BBF que s’haurà fet mai.

Això afecta a tots els projectes que pivoten al voltant del BBF, un dels principals, el Barcelona Beer Challenge. Nascut al 2016 amb l’objectiu de promocionar i visualitzar el sector de la cervesa, han estat cinc anys reeixits de continuo creixement i èxit. Aquest 2020 hem tornat a batre rècords, comptant amb la participació de 245 cerveseres que varen presentar a concurs 1251 cerveses provinents de 20 països. Gràcies per formar-ne part!

Degut a l’aplaçament del BBF, on sempre celebrem la gala del Barcelona Beer Challenge, molts de vosaltres ens heu preguntat com i quan seria aquest any l’entrega de premis. És per aquesta raó que hem decidit avançar la data i fer una emissió en streaming, a través del nostre canal de youtube: Perquè tenim ganes de retrobar-nos, fer pinya i poder compartir aquests moments durs amb vosaltres. Aquesta gala serà molt especial i única, tindrem 62 categories amb medalla, 4 Grans premis i més de 100 convidats, gràcies a tots els que participareu!! Us convidem també a formar part també durant la gala, compartint les vostres fotos a les xarxes socials usant #barcelonabeerchallenge .

Hem dividit la gala en dos dies, per fer-la més àgil i deixar-vos amb les ganes de conèixer els nostres tres grans premis: EL PREMI A LA INNOVACIÓ MOLINA FOR BREWERS que pretén motivar-vos a sortir dels vostres esquemes habituals i innovar en el sector. I els dos grans clàssics: CERVESERA NOVELL I MILLOR CERVESERA.

Ens agradaria molt que t’hi poguessis unir (pots convidar a qui vulguis, serà en obert), ho celebrarem els dies 15 i 16 d’Abril a les 18’00 hores. Us esperem per fer un brindis tots junts! Tingueu la birra a punt!

Gràcies de part de tot l’equip de Beer Events!