Durant tres dies, els 60 juetges van donar les medalles en 64 categories.

6 de març de 2022

Aquest cap de setmana passat (4,5 i 6 de març de 2022) han tingut lloc les sessions de tast de les 1315 cerveses inscrites (xifra rècord) a la 7a edició del Barcelona Beer Challenge a les instal·lacions del Cluster Craft Beer a Lliçà d’Amunt. El concurs ha pogut recuperar el caràcter internacional, convidant jutges de 15 nacionalitats diferents que han aportat el seu coneixement i perícia en l’avaluació organolèptica de la cervesa.

 

Aquestes xifres de participació confirmen el lideratge del concurs nascut en el marc del Barcelona Beer Festival que s’ha consolidat com a projecte sòlid i de prestigi que aporta un gran valor afegit a les cerveseres reconegudes ia tot el sector. Aquest fet es va veure reforçat amb la inclusió del certamen a la selecta xarxa de certàmens reconeguts per l’European Beer Consumers Union, desenvolupant un treball col·lectiu que vetlla per les bones pràctiques en aquest tipus de concursos.

Les jornades van ser inaugurades amb un acte de benvinguda en què van participar la Sra. Lourdes Martin, regidora de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt, el Sr. Joan Rota, president del Clúster Craft Beer i el Sr. Mikel Rius, director del Barcelona Beer Festival .

Al llarg dels tres dies, el conjunt del jurat va poder complementar la seva agenda amb el descobriment tant de l’entorn i la gastronomia local com del sector cerveser. D’aquesta manera, es va fer una visita guiada per les instal·lacions del Craft Beer Cluster a Can Malé on es van veure els avenços d’aquest ambiciós projecte amb diverses empreses ja instal·lades treballant al voltant de la cervesa artesana.

 

Els guanyadors del Barcelona Beer Challenge rebran els seus premis a la ja cèlebre gala que aquest any tindrà lloc en el marc de l’InnBrew: The Brewers Convention, la fira professional del sector cerveser que tindrà lloc a la Farga de L’Hospitalet els propers 31 de març , 1 i 2 d’abril. Després de l’èxit de la primera edició el 2021, el sector tornarà a reunir-se per potenciar contactes, formació i negoci en una fira orientada al professional a tota la seva cadena de valor.