CONCURS BBC- AMATEUR

Luis Alberto Galvez Piquer Espartanos

Luis Alberto Galvez Piquer Espartanos

AMATEUR

Lluc Cordonet Donat Barley Wine El Llúpol

Lluc Cordonet Donat Barley Wine El Llúpol

AMATEUR

Francesc Delgado British Dark Side

Francesc Delgado British Dark Side

AMATEUR

Presentació:

Per primer any, el Barcelona Beer Challenge vol arribar a més elaboradors de cervesa. És per això que llancem un premi per als homebrewers,  al mateix nivell del concurs per a professionals que ja celebra la seva vuitena edició.  

És el moment de participar d’un concurs de primera línia amb reconeixement global i mesurar els millors homebrewers del món. El concurs BBC- AMATEUR, ofereix la oportunitat de presentar la teva cervesa dins un concurs que consolida uns premis que reconeixen, certifiquen i difonen la qualitat de cerveses que compleixen amb els estàndards més elevats. Les cerveses participants al concurs AMATEUR, seran valorades i jutjades durant els tastos del Barcelona Beer Challenge, i que compta amb 60  jutges nacionals i internacionals, tots ells amb possessió de la certificació BJCP (Beer Judge Certification Program)  o estudis similars. A més a més, rebràs el feedback de millora de la mà de grans referents del sector, tant jutges com cervesers.

El concurs vol:

  • Promoure i difondre els valors de l’elaboració de cervesa a casa com a afició que lliguen plenament amb el moviment de la cervesa artesana. Valorant-la, en molts cops, com el preàmbul dels futurs projectes cervesers professionals.
  • Generar un context on competeixin cervesers casolans d’arreu del mon de forma igualitària i amb una gran orientació pedagògica, fent un ampli retorn de les mostres rebudes a competició.
  • Premiar amb un trofeu de prestigi la millor elaboració que compleixi uns estàndards elevats i donar visibilitat al seu creador.
  •  I totes aquelles motivacions pròpies del concurs Barcelona Beer Challenge, en especial aquelles que mostra la diversitat, qualitat, internacionalització, formació, darreres tendències, valors gastronòmics pròpies de la cervesa.

L’entrega de premis es celebrarà amb una cerimònia oberta al públic,  dins el marc de l’InnBrew: The Brewers Convention i el Barcelona Beer Festival, que doten els premis de ressò mediàtic i es donen a conèixer al gran públic.

Si estàs pensant a profesionalitzar-te, un guardó com aquest pot donar una empenta al teu projecte. Participa! 

Qui pot participar en el concurs:

  • Persones físiques individuals que elaborin cerveses brouades en l’àmbit casolà.
  • Les cerveses a concurs s’han d’haver produït en equips fora d’instal·lacions professionals.
  • Els cervesers hauran de pertànyer a clubs de cervesa casolana (homebrewers) d’arreu del mon per tal de que aquest pugui avalar la veracitat de que la mostra va ser brouada pel cerveser o tenir disponibilitat de material (fotografia, vídeo,..) que mostri el seu equip d’elaboració.

Us podeu descarregar el reglament que regirà el concurs i fixarà les normes, organització i quotes d’inscripció al Barcelona Beer Challenge-Amateur. Pots descarregar-lo en format pdf aquí.