Es donen a conèixer els dissenys dels premis Barcelona Beer Challenge

//Es donen a conèixer els dissenys dels premis Barcelona Beer Challenge

Es donen a conèixer els dissenys dels premis Barcelona Beer Challenge

El Barcelona Beer Challenge ja compta amb el disseny dels premis als que optaran els cervesers participants al concurs. Aquests premis s’atorgaran per a cada estil de la guia BJCP que entri a competició. La guia d’estils BJCP, emprada des de 1985 i en constant evolució, contempla un total de 34 estils cervesers que al seu torn es subdivideixen en un total de 120 sub-estils. A tall d’exemple es pot esmentar l’estil Nº 20: American Porter Stout que al seu torn es subdivideix en 20A: American Porter, 20B: American Stout i 20C: Imperial Stout.

El BBC, a través del formulari d’inscripció, demana als cervesers que ubiquin les cerveses presentades al concurs en algun dels 34 grans estils que contempla la guia segons el seu criteri, doncs són ells els que han plantejat el concepte de la cervesa a valorar pel jurat del BBC, coneixen les tècniques emprades així com les matèries primeres que composen la cervesa i que també defineixen l’estil.

Els premis BBC valoraran dintre de cada estil que entri a concurs tant l’adequació a l’estil que representen com la qualitat de la cervesa tenint en comptes paràmetres com aroma, gust, aspecte, sensacions en boca… entre d’altres, i el resultat serà premis Or, Plata i Bronze per a aquelles cerveses que contemplin els més elevats estàndards de qualitat.

Aquest premi es materialitzarà en una placa que reconegui la qualitat de les cerveses premiades i també en unes medalles inseribles a etiquetes, web i material promocional per tal de visualitzar la qualitat de la cervesa i potenciar el packaging d’aquesta. La informació que oferirà la medalla serà   la categoria del premi (Or, Plata o Bronze) l’any del premi, l’estil al que correspon i la referència la Barcelona Beer Challenge.
En breu també donarà a conèixer el disseny del premi a la millor cervesera, que valorarà el conjunt de les cerveses presentades per una mateixa cervesera amb una participació mínima de 3 cerveses.  

2015-11-30T12:19:50+00:00

Dates importants BBC 2019

  • Tancament inscripcions:
  • 11 de gener
  • Període recepció mostres:
  • Del 14 al 18 de gener ambdós inclosos
  • Avaluacions del jurat:
  • 25, 26 i 27 de gener
  • Gala de premis:
  • Diumenge 17 de març a les 12.00 al BBF

Barcelona Beer Festival

Entrades recents