Qui pot participar?

Aquesta primera edició del BBC és oberta a totes les cerveseres que desitgin participar-hi i que compleixin la legislació vigent al seu país referent a la producció i comercialització de cervesa.

La participació al concurs també està oberta a marques que produeixin a les instal·lacions d’una cervesera que tingui els permisos corresponents per elaborar i comercialitzar cervesa.

Les inscripcions a l’edició del BBC 2017 es restringiran a 750 cerveses per tal de garantir la
qualitat del concurs.

Jurat

El jurat estarà conformat tant per jutges nacionals com internacionals, tots ells amb possessió de la certificació BJCP (Beer Jutge Certification Program). El programa de certificació BJCP, iniciat en 1985 i basat en proves teòriques i practiques rigoroses per a la seva obtenció, és el requisit imprescindible en la selecció de jutges entre els festivals més prestigiosos a nivell mundial. Així mateix certifica les habilitats i criteri del jutge per tal d’avaluar i puntuar cervesa en un context de competició. Assegurem d’aquesta manera un jurat professional i a l’alçada del treball del treball que realitzin les cerveses que entrin a concursar.

Reglament

Us podeu descarregar el reglament que regirà el concurs i fixarà les normes, organització i quotes d’inscripció al Barcelona Beer Challenge. Pots descarregar-lo en forrmat pdf aquí

Fitxa d’avaluació

L’organització del BBC ha elaborat la següent fitxa d’avaluació que utilitzaran els jutges BJCP en les avaluacions de les cerveses que entrin a concursar. La podeu descarregar en format pdf aquí

Fitxa d’inscripció

A partir d’aquest enllaç us podeu inscriure al Barcelona Beer Challenge