Dates importants BBC 2018

  • Tancament inscripcions:
  • 12 de gener
  • Període recepció mostres:
  • 22 i 26 de gener ambdós inclosos
  • Avaluacions del jurat:
  • 2, 3 i 4 de febrer
  • Gala de premis:
  • Diumenge 18 de març al BBF

Dossier resumen BBC 2017

Barcelona Beer Festival

Entrades recents

Concurs

/Concurs
Concurs 2017-10-19T04:21:34+00:00

Qui pot participar?

La participació al BBC és oberta a totes les cerveseres que desitgin participar-hi i que compleixin la legislació vigent al seu país referent a la producció i comercialització de cervesa.

La participació al concurs també està oberta a marques que produeixin a les instal·lacions d’una cervesera que tingui els permisos corresponents per elaborar i comercialitzar cervesa.

Les inscripcions a l’edició del BBC 2018 es restringiran a 750 cerveses per tal de garantir la qualitat del concurs.

Jurat

El jurat estarà conformat per jutges nacionals i internacionals, tots ells amb possessió de la certificació BJCP (Beer Jutge Certification Program). El programa de certificació BJCP, iniciat en 1985 i basat en proves teòriques i practiques rigoroses per a la seva obtenció, és el requisit imprescindible en la selecció de jutges entre els festivals més prestigiosos a nivell mundial. Així mateix certifica les habilitats i criteri del jutge per tal d’avaluar i puntuar cervesa en un context de competició. Assegurem d’aquesta manera un jurat professional i a l’alçada del treball del treball que realitzin les cerveses que entrin a concursar.

Reglament

Us podeu descarregar el reglament que regirà el concurs i fixarà les normes, organització i quotes d’inscripció al Barcelona Beer Challenge. Pots descarregar-lo en forrmat pdf aquí

Fitxa d’avaluació

L’organització del BBC ha elaborat la següent fitxa d’avaluació que utilitzaran els jutges BJCP en les avaluacions de les cerveses que entrin a concursar. La podeu descarregar en format pdf aquí

Fitxa d’inscripció

A partir d’aquest enllaç us podeu inscriure al Barcelona Beer Challenge