Entrega de premis i balanç BBC 2016

//Entrega de premis i balanç BBC 2016

Entrega de premis i balanç BBC 2016

Entrega de premis.

El passat 6 de març, dintre del marc d’actes del Barcelona Beer Challenge, es va celebrar la cerimònia pública d’entrega de medalles a les cerveses guardonades pel jurat del Barcelona Beer Challenge. L’auditori del Museu Marítim de Barcelona es va quedar petit per acollir a tots els cervesers que van voler assistir a aquest acte de reconeixement públic a la seva feina.

La cerimònia, emmarcada en els actes del Barcelona Beer Festival, va començar amb un agraïment a les més de 150 cerveseries que van participar en la primera edició del concurs Barcelona Beer Challenge. Tot seguit es van anunciar successivament els guanyadors (or, plata i bronze) de les més de 40 categories que van entrar a competir per, finalment, passar a anunciar la cerveseria guanyadora del premi “Millor cervesera del 2016”, que reconeix la cervesera amb la mitja més elevada de puntuació de les seves tres millors cerveses inscrites a concurs. Aquest premi va recaure en la Companyia Cervesera del Montseny.

L’organització el Barcelona Beer Challenge valora com a molt positiva aquesta primera edició tant pel que fa al volum de participació com pel ressò mediàtic que el concurs ha generat a mitjans locals i especialitzats tant en format  online i escrit, contribuint així a la visualització i promoció del sector de cerveser, un dels objectius principals que es va fixar el concurs.

El Barcelona Beer Challenge ja es troba treballant en una nova edició que se celebrarà al 2017 amb l’objectiu d’incrementar la competitivitat del concurs, el prestigi dels seus premis així com potenciar una promoció del sector basada en l’excel·lència i qualitat.

Entrevista al Jordi Llevaria, cerveser de la Companyia Cervesera del Montseny, guanyadora del premi a la Millor Cervesera 2016

Es poden consultar totes les cerveses premiades al següent enllaç

2016-10-31T13:04:10+00:00dimarts, octubre 25, 2016|

Dates importants BBC 2019

  • Tancament inscripcions:
  • 11 de gener
  • Període recepció mostres:
  • 14 i 18 de gener ambdós inclosos
  • Avaluacions del jurat:
  • 25, 26 i 27 de gener
  • Gala de premis:
  • Dissabte 16 de març al BBF

Dossier resumen BBC 2018

Barcelona Beer Festival

Entrades recents